Pivovarský dvůr Chýně
od roku 1992

Ochutnejte naši tradiční českou kuchyni

MÁME OTEVŘENO

 HOSPODSKÝ KVÍZ – 1.2.2024 – přihlášky na facebooku nebo na tel:  724 878 700

 

 

 

 

OTEVÍRACÍ DOBA – PONDĚLÍ – NEDĚLE

  • VNITŘNÍ PROSTORY RESTAURACE OTEVŘENY od 12:00
  • VESELÉ OKÉNKO 11:00 – 20:00
  • ROZVOZ JÍDLA – 11:00 – 18:00 (ESHOP: WWW.RESTAURACE-CHYNE.CZ)

Objednávky jídla na www.restaurace-chyne.cz nebo tel. 724 878 700

 

POZOR : aby jsme vše zvládli a dokázali vám jídlo doručit v dobu, kdy si přejete, objednávat jídlo můžete každý den již od 09:00 hod na tel: 724 878 700

 

Polední menu:

MENU

 

Nově taky eshop s jídlem

ZDE

 

 

Pivovarský dvůr je tu pro vás
již více než 20 let

Firemní akce
a večírky

Více informací

Svatby, oslavy, párty pro děti

Více informací
VÝTEČNÁ KUCHYNĚ

Naši kuchaři se nemohou dočkat až podráždí vaše chuťové pohárky svým kulinářským uměním! U nás se vaří jako za císaře pána - poctivě, z nejlepších surovin a hlavně s láskou.

Aktuálně na čepu

Pivovarský dvůr Chýně

Přijďte ochutnat speciality české kuchyně do naší restaurace s minipivovarem v Chýni, která nabízí nejen bezkonkurenční česká jídla, ale také vynikající čepované pivo. Máme dvacetiletou tradici a kromě provozování restaurace se věnujeme také pořádání svateb, oslav, firemních akcí nebo večírků. Všechny pokrmy pro vás připravujeme z pečlivě vybíraných surovin a vy tak máte jistotu, že vám u nás bude opravdu chutnat.

Česká kuchyně u nás je pro každého

Naše restaurace je otevřena každému. Ať už máte cestu kolem nebo plánujete výlet do okolí Prahy, navštivte nás a naobědvejte se v příjemném prostředí. Podívejte se do našeho jídelníčku na speciality z české kuchyně, které aktuálně nabízíme. Najdete mezi nimi pokrmy jako svíčková na smetaně, pečená vepřová plec nebo pivovarský guláš. Nechcete se doma vařit s českými jídly, která jsou náročná na přípravu? Zajděte si k nám na tradiční českou kuchyni. Zaručujeme, že nebudete zklamaní a pochutnáte si jako na obědě u babičky.

Ne každý je milovníkem českých specialit. Jestliže dáváte přednost lehčím pokrmům, najdete v našem menu též osvědčená jídla připravená z kuřecího nebo krůtího masa, ryby nebo i bezmasé pokrmy. Kromě hlavních jídel vaříme také polévky a připravujeme teplé a studené předkrmy či dezerty. U nás si tak můžete dát oběd či večeři o několika chodech a tu samozřejmě doplnit džbánkem lahodného piva z pivovaru Falkenštejn.

Akce pro přátele, rodiny i firemní klientelu

Naše restaurace Pivovarský dvůr se specializuje také na pořádání akcí pro širokou veřejnost. Restauraci si můžete zamluvit na svatební hostinu, na narozeninovou party nebo i na firemní školení. Zajistíme pohoštění i kompletní obsluhu, takže vaše akce bude mít bezproblémový průběh. Postaráme se také o výzdobu, hudební doprovod či o fotografa.