Pečené koleno na pivu? Tomu jen těžko odoláte!

Pečené koleno na pivu? Tomu jen těžko odoláte!

 

Patříte mezi milovníky tradiční české kuchyně? Rádi dráždíte své chuťové pohárky specialitami, které jsou v naší zemi vskutku vyhlášené? V tom případě bychom vás srdečně chtěli pozvat na vyhlášené pečené vepřové koleno na černém pivu. Pečené vepřové koleno na černém pivu u nás totiž patří mezi vrchol gurmánského zážitku, který svým hostům kromě jiných delikates nabízíme. Potěšte i vy své chuťové pohárky touto specialitou a stavte se v našem Pivovarském dvoře Chýně. Svého rozhodnutí jistě nebudete litovat.

 

Pečené koleno na pivu si zamiluje i vaše drahá polovička

Že je pečené koleno na pivě pouze mužskou záležitostí? Tak to jste na omylu! Pečené koleno, které kuchaři doladí vynikajícím černým pivem, osloví i něžnou část pohlaví. V našem příjemném prostředí tak můžete bez obav posedět se svou chotí, přítelkyní či kamarádkou. Velmi často je tento chod vybírán i svatebčanům do jejich slavnostního novomanželského menu. Není nutné podotýkat, že pokud se vaše firma rozhodně pro uspořádání firemního večírku, právě v našich prostorách Pivovarského dvora, jistě není pochyb o tom, že se bude servírovat právě zmíněné pečené kolenu na pivu. Hosté ho jednoduše milují a milovat budou.

 

Špičkoví kuchaři se postarají i o ten nejmlsnější jazýček!

Naši špičkoví kuchaři si poradí i s tím nejmlsnějším jazýčkem. Kromě tohoto perfektního pečeného kolena, které dochucuje lahodný černý mok, máme ve svém menu i jiné lahůdky, kterými potěšíte své chuťové pohárky. V našem útulném prostředí totiž na stolech zákazníků nechybí ani tradiční svíčková, pivovarský guláš či vynikající uzená krkovička. Mezi speciality, kterými se můžeme pochlubit, se poté řadí například Šéfův špíz či pečená vepřová žebírka s křenem. K dobrému jídlu patří také jak jinak, než dobré pití. Jak již samotný název napovídá, v Pivovarském dvoře čepujeme vlastní pivo, kterému neodolá nejeden pivní labužník. Výtečný oběd tedy můžete takzvaně „spláchnout“ výčepní desítkou, dvorním ležákem či chutným tmavým speciálem.